Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring nyliberalismen efter morgonens motorvägskörning


Nyliberal bilkörning

Swish! Swish!
- Detdär gick nog minst i 190! Först en Merca , så en Audi!
- Och där,en BMW; titta, han trycker ut dem till höger!

Den ultraliberala bilkörnigens civilt olydiga herrar som utövar sin fria demonstrationsrätt!

- Staten skall inte lägga sig i sådana saker som bilköring! Den fria marknaden skall styra! Reglering stör denna och är ett angrepp på vår frihet! Vi kräver bilkörning utan statlig reglering! Fri hastighet är en mänsklig rättighet!

Trafikregler är kommunistisk diktatur! Den starkes rätt är den bästa lagen!




Prosa av Ingela Svenson VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-12 09:57



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
oooo! grattis till mest bokmärkt! självklart kommer ett till här!
2010-07-12

  stenen/ Yv Ericsson
hehe. bra!
2010-07-12

  Tini Tut
Du det finns olydiga damer också, hehe
Kram Tini Tut tut tut
2010-07-12

  Gunnar Odhner
Det är inte bara i trafiken det där verkar gälla . .
2010-07-12

  Mats Henricson
EN FEMETTA ! Jag tror, ta mej 17, att det finns ultraliberaler , i verkligheten, med en sådan inställning (fast de skulle aldrig, offentligt, våga hävda den....) . Vi har ju dock Fredrik Federley, som vill legalisera horandet, han är ju, lindrigt sagt, i "gränslandet".....
2010-07-12

  Catharina Edin VIP
Trafikregler är kommunistisk diktatur - ja, de där herrarna borde kanske få känna på lite kommunistisk diktatur bara för det, hahaha
2010-07-12

    ej medlem längre
När våra barn var mindre och åkte med i bilen så sa de alltid: "varför kan inte vi oxå köpa en Audi så vi kan köra om andra?" Jo, precis de bilmärken och och farterna för dessa stämmer på pricken på våra vägar.
Jag ser det inte som liberalt utan som moderat utan hänsynstagande till andra!
Kanonbra brandfacklatext!
2010-07-12

  notsomad
ser detta som metaforer och väldigt snygga sådana :)
2010-07-12

  Måna N. Berger
Djungellagen härskar! Tack för en utmärkt bild!
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP