Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig älska Dig

Jag tänker att kanske
Kanske börjar jag må bra igen, kanske kanske har jag lämnat tanken på honom
men då brister jag igen
Han han han
Det kommer alltid tillbaka till honom
Jag är så rädd ibland
för jag vet att jag närsomhelst kan se honom
och skulle han stå framför mig skulle jag tappa
Allt förnuft jag nånsin haft
Jag skulle vilja känna på honom, röra hans fina kind och luta mitt huvud i hans nacke
Jag skulle säga att jag tycker om honom
att jag vill att han ska lära mig saker
Lära mig allt jag inte kan
Allt som han tycker om och tror på
Jag hade sagt att jag vill att vi ska sitta på en veranda tillsammans
och känna
hur bra det är
han
tillsammans
med mig
vi
bredvid varandra
innan vi reser oss för att sova
sjunka in i sömnen tillsammans
Jag hade sagt att jag vill vakna upp till honom
att han skulle vara det första jag ser
då skulle jag må bra
och alla mina dagar vara fina
hela min kropp skulle lysa
och mina ögon skina
för i dem skulle han finnas




Fri vers av A.C Halling
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-12 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.C Halling