Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig några svar, jag gav dig hela min värld, säg mig varför

Varför vill hanm vara med henne inte mig
Vad gör henne bättre
Hennes röst sättet hon skrattar på sjunger hon bättre
Är hennes kropp mer tilltalande
är hennes ansiktes uppbyggnad mer vackert
Kan hennes ögon spegla dig i ett klarare sken än mina
Kompletterar hon dig, gör hon dig hel
Ser du en liten del av mig när du ser på henne
Talar med henne rör vid henne
Är doften du känner mer fängslande än vad min är
Vad kan du säga henne du inte kunde säga mig?
I min ensamhet skriker jag åt dig säger att jag hatar dig och önskar bort dig ur mina tankar
Jag gråter att jag skulle kunna älska dig
Men det har jag aldrig sagt till dig för du tar allt syre ur mina lungor
Hur skulle jag då kunna tala?




Fri vers av A.C Halling
Läst 388 gånger
Publicerad 2011-01-02 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.C Halling