Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som en flaska vin

Ahhh livet är som att öppna en flaska vin...

Kan smaka sur i början men låter du den lufta ett tag
Märker du hur godheten fäster tag vid ditt luktsinne ju mer du dricker

Och ibland har du rent ut sagt druckit för mycket och måste ta baksmällan som den kommer

P.S
Även kan du rent ut sagt bli beroende utav just den känslan
Så ta livet med båda sidorna och inte bara utav det goda
För ibland måste det luftas och provas ett par gånger innan du kan se och känna det verkliga innehållet




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-13 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi