Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppats att bakåt är bättre

de gamla slotten där historien
bott sina drömmar
tillsammans har vi drömt dem
hoppats att bakåt är bättre
förvillade som vi varit i eviga tider

den eviga tiden, så
förvillande lik den är

platsen där himlen och havet

sammanstrålar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2010-08-19 20:19



Bookmark and Share


    hd
tiden och platsen, det är jag helt med på.
men vem är vi?
2010-08-21

  Catharina Edin VIP
Ja, det var tjusigt formulerat! Så kan det mycket väl vara.
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP