Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man vänder slottet ut och in

Jag har sett de gamla slotten
där historien bott sina drömmar

som vi drömt tillsammans
hoppats att bakåt är bättre
förvillade som vi varit i eviga tider

inget är som vi tror, ty där

bakom de tunga tapisserierna
finns lönndörrarna till underjorden

som en vän i nöden

därinne finns de paralella systemen
vänder man slottet ut och in
syns en annan version, där det som

kunde ha hänt, verkligen hände





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-14 22:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket intressant på min ära! Det visste jag inte! 'det som kunde ha hänt, verkligen hände'. Mycket snyggt slut.
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP