Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill kyssa dina ljumskar

Jag saknar dig
så det gör ont
saknar blicken
jag får när du öppnar
din dörr
din lukt
den som inte längre finns kvar
på mina kläder
på min hud
din tunga som förenas
med min
den överjordiska känslan
som sprider sig i kroppen
den som säger:
vill ha mer av dig
Vill kyssa dina ljumskar
se dig njuta
känna hela dig
i mig
vara ett med kärleken
och livet

Var gör man av en sådan
saknad?
I en av skrivbordslådorna?
I en dikt du aldrig får läsa?
I ett skrik rakt ut i rymden?




Fri vers av Helena Holmström
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-11-17 22:32



Bookmark and Share


  Ord
WOW igeen ...har hittat ditt skrivande nu...
Du skriver så givmilt och tydligt ned dina känslor ,
så jag åker med , i skräckblandad förtjusning ! =)

å..Jaa vad gör man ?...citerar mig själv (skäms,men bara lite..):

- Man njuter av "den onåbara älskogens smärtsamma skönhet"

Fakir..jag ? nääe..men jag njuter av att känna...

Tack !

/ Crister
2005-11-24

  sol
jävla saknad. vacker beskrivning
2005-11-19

  Charly
Åhhhhhhhhhhh jag döööööööör! Så vacker!
2005-11-17

  kärleksbarn
åh vad otroligt fint...fastnade särskilt för:

Var gör man av en sådan
saknad?
I en av skrivbordslådorna?
I en dikt du aldrig får läsa?
I ett skrik rakt ut i rymden?

det fångade känslan precis...
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Helena Holmström