Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondimma soligt hår i skrud av regnet

Morgondimma soligt hår i skrud av regnet
ditt hjärta föll ju,

nattens kärlek
log




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-14 19:26



Bookmark and Share


  Sunlight
Kärnfullt stämningsfullt skrivet... fint!
2010-07-14

  Suzy med punkterna
Fint och mycket fint foto också.
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth