Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite underlig

Vi kan springa runt i springvatten
och bli onödigt torra
men vad fan man måste ju våga
om man ska vinna
och jag har hört att
öron kan trilla av

Nä men se där rullar
ju ögon som har sett för mycket
och kroppar
luktar inte gott
när dom har passerat bäst före datum

Livet är underligt
och det
underlättar
om man är lite underlig
lite




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-11-17 22:40



Bookmark and Share


  kärleksbarn
hihi...tokigt härliga dikter du skriver då!

Nä men se där rullar
ju ögon som har sett för mycket

jag riktigt hör hur min kompis skulle säga de där orden...haha...schysst...
2005-11-17

    Fia
Speciell dikt. Gillar det med rullande ögon som sett för mycket. Det var kul.
Bra skriven
2005-11-17

  Smultris
*Nickar*

konstiga är vi på något sätt... tror jag... ;-)
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan