Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Pandoras ask

fru Justitia

bor numera i den ask

som är Pandoras




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-14 23:24



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Var inte Pandora en kvinna av lera? I så fall står fru Justitia på lerfötter.. Men hoppet blev ju kvar i asken, sägs det.
2010-07-14

  Suzy med punkterna
Inte bra om även hon har blivit fångad
2010-07-14

  Catharina Edin VIP
- och om hon kommer loss, då jävlar! - eller?
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP