Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om min kille ;)


älskardig<3

du har hittat den enda nycklen,
nycklen till mitt hjärtas dörr,
det är bara du som lyckats hitta den,
ingen har klarat det förr,
du är en underbar och fantastisk kille,
känslorna du ger mig är oslagbara,
detta var verkligen det jag ville,
du och jag tillsammans, tankarna helt underbara.
du är den som får mig att ställa mig upp igen,
när jag ramlat och tvivlar på att ge upp.
känslan kommer nu igen, älskar dig som bara den.
du finns alltid här för mig som en bevakande tupp,
tryggheten av att veta att du alltid finns för mig,
att bara kunna vara mig själv och ändå bli älskad,
du ska veta att jag verkligen älskar dig,
och hoppas att jag aldrig blir nekad...

lämna mig aldrig!<3


Av; Sofie Svensson © 14juli 2010.




Bunden vers (Rim) av Sofie Svensson
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 20:44



Bookmark and Share


    Loffe
En uppriktig dikt om sann kärlek!

Att skriva på vers är inte alltid lätt,
men jag tycker att du gör det bra.
Jag undrar bara, var ska jag andas?
Med stor bokstav och punkt skulle
den här dikten slå högre.
Det kan jag lova!
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svensson
Sofie Svensson