Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min älskling<3


älskling

älskling min, du är den bästa.
du ger mig de bästa stunderna.
Du får mig att känna mig speciell.
din insida är en som alla killar BORDE ha,
när du kallar mig skatt blir jag varm,
och alla andra ord som kommer ut.
jag bryr mig inte om vart du kommer ifrån.
utan dig som person jag är förälskad i.
kärlek på avstånd, men ska snart fixas.
vill aldrig mista dig, min älskade.
du är det bästa som hänt mig.

till mathiasbagger.§




Fri vers av Sofie Svensson
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Svensson
Sofie Svensson