Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingress

jag skriver och skriver
jag skriver medan det ringer
det ringer och ringer
det ringer med frågor
om mig och vad jag gör och varför jag inte

jag skriver och skriver
medan jag INTE
svarar på frågor
sådana som de ställs

allting har jag skrivit, allting
ändå ringer det, med frågor
som jag aldrig kan jag skriva fri ifrån




Fri vers av hd
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-15 23:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra..
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

hd