Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Broar är viktiga, broar bär...


Broar

Galatasbron mitt i världen, kosmo polis
i Gyllene hornet

Lambeth bridge
för att frysa och tigga
Pont Neuf
låter katedraler levitera
Kölns broar spårvägar
sprängda och uppbyggda
Västerbron under molntäcke
endast för suicida
Liten åbro för gödselkärror
genom ekobyn
Karlúv most
är lika bra

Mostars medeltidsbro
ska ingen att beträda igen

Europa är fullt av städer
städer står på floder
floder befolkas via broar,
den geografiska möjligheten
att vara på två platser
samtidigt, alla platserna

i Gyllene Hornet
Galatasbron mitt i världen
kosmo polis




Fri vers av hd
Läst 217 gånger
Publicerad 2012-10-24 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hd