Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta lilla stycke poesi betyder mycket, men vad jag ska göra med det har jag aldrig begripit


Upptäckt

Sidensvansarna åt sig rusiga
på frusna rönnbär
jag skrev poesi med skelettet

På morgonen såg jag mina fingrar
de låg utspridda i snön
runt de fallna fåglarna




Fri vers av hd
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-15 23:30



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Du kan ju låta oss läsa det och berusas av dina ord! Riktigt snyggt!
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

hd