Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själv kör jag bara

mina kartläsare har tagit
sig elektronik till hjälp
jo, det lär vara en säker

medhjälpare

så är det numera
ingenstans finns de
äkta läsarna, de som
läser världen av sin

klarsyn

själv kör jag bara
behöver någon som
visar vägen till världen

luftkonditionering på med
smäktande kärlekssånger
ljudande ur högtalarna

dränker mina tankar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-16 20:26



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Nästan en liten road-dikt! Gillar!
2010-07-16

  stenen/ Yv Ericsson
många är det dränkta tankarna just nu..bra!
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP