Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svåruttalade trollformler

lagren av filtar och de
nymanglade lakanen

under oss, och mellan,
alltid så rent och klart

det var såhär det blev

vi som glödde så av
hängivenhet, vi

som var förtrollade och
glittrande briljant
förmådde uttala de mest
svåruttalade trollformler

det var så vi skapade världen

stannade vi sen i sömn och

stillsamma regnväder

uppgivna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-17 18:00



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Att bli 'vuxen'? läser jag. Den ungdomliga passionen övertas av vardagen.

En mycket fin och lätt förtrollande text.
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP