Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är jag den andra kvinnan?

Jag vet inte varför
jag vet att det inte är rätt
och jag vet framför allt att det inte funkar


Varför jag ständigt träffar upptagna män?
män som redan har en kvinna som de älskar
en kvinna som de lever sitt liv tillsammans med

Jag är inte ute efter att förstöra något
jag vill inte göra människor olyckliga.
Men ändå finns det en dragningskraft
en enorm bekräftelsekälla,
de sätter sitt förhållande på spel för min skull?
för en liten stund med mig?

Jag skäms över att jag njuter av uppmärksamheten
det är inte rätt nånstans
framför allt inte av männen som bedrar
Dessa män flörtar och visar inga tecken på att de redan har en älsklig som de ska vara trogna
Jag får en klump i magen och en tår i ögat när jag så här i efterhand tänker på att jag kanske förstör deras lycka
men jag tror på någotvis inte dessa män är lyckliga med sina flickvänner eftersom de bedrar dem
Detta är svår och komplicerat
det ger inte rättvisa för någon
inte för mig
kanske ser de mig som ett misstag
något som de har ångest över
mest tror jag de blir arga på sig själva
som inte kan leva upp till det löftet de bär
Jag har haft en önskan om att han ska lämna henne och sedan bli lycklig med mig, men jag visade det aldrig tillräckligt för honom.








Fri vers av Sofiap
Läst 721 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-17 21:19



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Mycket bra text, tänkvärd!
2010-07-17

  prinscess VIP
ja det kan vara så att de sätter sitt förhållande på spel
men jag tror inte att de kanske blir lyckligare för lite vänsterprassel ....och framförallt män som är otrogna är de värda att landa i något annat...för gräset är oftast inte grönare på andra sidan så stå på dig och vänta tills den rätte kommer ....man ska aldrig ge sig in i något som man kanske inte klara av ...jag önskar dig lycka till
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Sofiap