Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

jag vill leva
leva ett underbart liv
ett liv fyllt med lycka
ett liv fullt av liv
jag vill ge mina nära och kära den kärlek jag känner
jag vill göra människor lyckliga

Jag vill älska
vill bli älskad

Det är så mycket man vill
så mycket man ska
så mycket att hinna
att göra
alla söker vi lyckan
glädjen
som jag hoppas alla människor får uppleva
Värdet med livet
Även om livet ibland kan vara hårt och orättvist
önskar jag alla all lycka!




Fri vers av Sofiap
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-24 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiap