Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brinner

jag längtar med hela mig kropp!

jag borde tröttnat på längesen

det är bortkastadtid

vi kunde vara tillsammans nu

mina känslor brinner de brinner för dig

Ditt jävla svin

håll om mig och dränk mig i kyssar




Fri vers av Sofiap
Läst 258 gånger
Publicerad 2010-07-20 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiap