Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundarna följer oss

Kamrater, vi går mot lägret
elden lyser oss vägen

ingen vacklar eller tvekar
alla är en och en är alla

led oss eld, till delaktighet
skydda oss, bär vår
fruktan för det okända

stilla mina darrande händer
slå lugna slag nu, hjärta av glöd

hundarna följer oss, varnar

när irrblossen hotar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-17 23:53



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Intressant! Får mig att tänka krig.
Mycket innehåll, många bilder.
2010-07-18

  Gawain VIP
Fire, Walk with me,, [Twin Peaks]

Vargar jagar i flock. Människor likaså, allt som oftast. Så som naturen skapt oss, var och en för sig..

Snyggt!
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP