Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är vi då flockdjur

Var min vän och min flock

Värna mig

så ensam är ensamheten
att ägaren dröjer sig kvar

med flockarna av människor

varhelst de finns

i kyrkor, på torg och i bussar

så är vi då flockdjur
utan identitet
när ingen finns där att
avgränsa oss mot världen

- Säg mitt namn, men
om jag saknar namn

-Ge mig ett namn, och
jag skall vara dig trogen
i tanken för evigt

min bön går till ingen nu
ty ingen finns hos mig

att ge mig konturer




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-18 00:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Den är fortfarande fin och bra på alla sätt. Känner mig lite osäker på vad det är du ändrat.
2010-07-18

  Catharina Edin VIP
Ja, man skapas i samanhang med andra.
Verkligt fint, känsligt.
2010-07-18

  thyra
Vemodsord, vackra liksom tavlan! Fint!
2010-07-18

  Gawain VIP
Ödmjukt utlämnat, starkt likafullt. Vacker bön, för jag läser den nästan som en öppen vädjan. Stark som den är och jag tycker den känns väldigt fin. Tillsammans är aldrig ensam.
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP