Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förutom tre personer


ingen vet

har inget försvar
kvällar som denna
säljer min själ
säljer mig själv

till lägstbjudande

vill bara
veta
höra
känna
att jag
finns
behövs
lever

kastar ut allt vad jag har
kastar ut mig själv
blottar mig
balanserar på en skör spindeltråd
i hopp om att någon
ska fånga
när jag faller
(men jag faller aldrig
för jag vet)

bara en kväll
bara en smekning
bara en gång till

försvinner ut i sommarmorgonens
tidiga dagg
finns så mycket att se
så mycket att uppleva
om man är
två

trevar mig fram i nattens
tjocka mörker
söker efter en famn
ett hjärta som säger
ka dunk dunk ka dunk
och viskningar som säger
jag vill ha dig

*

för det fladdrar så lätt
och dör igen
på samma sätt
men det vet ingen om

när du sa
"det finns något mörkt inom dig"
så träffade du så rätt
som ett pistolskott
mitt i prick

men jag pratar inte om mig själv
det visste du om
du drog aldrig upp det igen
jag älskade dig
för det




Fri vers av soulsistah
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-18 01:28



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
du berör älskling.
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah