Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag kväll på den blå planeten

Söndag kväll på
den blå planeten
något nytt och hoppfullt
att vänta för den
som hyser längtan efter

hävgivenhet

förflyttningarna företas genom de
tunnaste luftlagren där längtan
värms av solen

Stanna eller fly, talar den

valet är enkelt, tag position
manar luftandarna viskande
då blir mina händer olydiga
och veknar av ovisshet

tankarna av strå
enklare, klarare längtar de
både hem och bort

bort som betyder frihet

Ja, jag packar nu!

reser mig upp och går
rakt ut till horistonten
och bortanför det sedda




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-18 23:37



Bookmark and Share


    hd
ja så kan det också vara...
menar du hängivenhet eller hävgivenhet? det andra ordet finns inte men kan ju också det vara användbart
2010-07-22

  Suzy med punkterna
Tycker om den här, mycket
2010-07-19

  stenen/ Yv Ericsson
"bortanför det redan sedda"
räcker det inte med ett land där citroner växer gula...
jag önskar dig en angenäm resa!
2010-07-19

  Catharina Edin VIP
Ja, packa, och flyg, men kom sedan tillbaka!
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP