Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allsmäktig natt

natten här är stark

en allsmäktig härskare

tystar min längtan




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-19 00:51



Bookmark and Share


  stella
Man kapitulerar bara... :))
2010-07-21

  Catharina Edin VIP
Nej, inte Barcelona - i en spansk by!
2010-07-20

  Catharina Edin VIP
- och nu är hon i barcelona, min kära vän -
2010-07-19

  Lars Hedlin
Känsla....
2010-07-19

  Gawain VIP
Ah, så stiligt!
2010-07-19

  Suzy med punkterna
Känslosamt fint
2010-07-19

  Catharina Edin VIP
Synnerligen vackert, med en stark natt.
2010-07-19

  Monika A Mirsch VIP
en fantastisk natt i ord!
2010-07-19

  stenen/ Yv Ericsson
en underbar känsla i denna natthaiku. trots att jag läser om morgonen.
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP