Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensvargen

En ensam varg blickar upp mot månen
Och vandrar längs en stig
I den stilla natten
Vargen ser katten
På andra sidan
De möts mitt i en korsväg
Sedan hamnar de på villovägar
Djupt i det blå
Finner de sin vrå
De flyger ner
Och när detta sker
Känns det som att fler
Stannar och ser
Då de skymmer månens ljus
hörs det ett sus
Och det enda som finns kvar är en tyst liten mus




Fri vers av MoonCalled
Läst 494 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-19 15:32



Bookmark and Share


  greajt
åhtyp. mystiskt
typ
smyga på tå. lite lätt, en liten härlig känsla
typ, sagobok känner jag,
men ändå inte. ändå väldigt nere på marken
asbra
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled