Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mycket kvar

Efter maten
och snusen efteråt
hade jag ingenting att se fram emot
framför mig fanns ett liv
utan hopp

Jag vill ha hjälp
av alla
jag vill att alla
ska se mig
ingen annan

Längst in
vet jag inte om det finns
något alls
längst in
har jag aldrig varit
längst in
finns ett gammalt gulnat fotografi
på mig som barn
där jag ler mot kameran
men gråter längst in
för att framtiden aldrig funnits

Och utan himlen
finns inte mycket kvar
i mitt liv
inte mycket kvar
som bara är tyst och vackert
som inte försvinner
och förstörs
av mig




Fri vers av litetrum
Läst 215 gånger
Publicerad 2010-07-19 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litetrum