Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smiter in här

Nu gar jag in i den här världen
det finns luft härinne
som man kan andas

ingangen är öppen
just precis i detta ögonblick
när jag passerar förbi

smiter in här nu

farväl!

Men se

här finns människor
som andas av luften

hör jag pa avstand

musik fran bergen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-19 23:33



Bookmark and Share


    hd
fint!
2010-07-22

  Suzy med punkterna
Sista strofen är underbar för visst hörs musik från bergen
2010-07-20

  Catharina Edin VIP
Så fint du skriver, om den här världen; där vi befinner oss. Och Å går inte att skriva när man är utomlands.
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP