Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanndröm 1

Nyligen såg du min kyla
erfor mitt hat,

genomskådade min bitterhet
för att åter,


vakna i mitt helvete




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-19 23:49



Bookmark and Share


  dead_prez
extremt bra.
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth