Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klart det känns

 

det gör ont
verkligen ont
att gå i bitar


klart att det känns när världen
går samman
när hav och himmel blir ett
när ebb blir flod
och utvägen försvinner
tillfälligt

men känslan som kommer när allt vänder
när solen går upp
och värmer sliten, frusen hud,
när man tagit sig igenom allt,
den känslan ger en trött själ all den energi den behöver
för att åter blomstra för ett tag




Fri vers av Lindalou
Läst 171 gånger
Publicerad 2010-08-03 20:28



Bookmark and Share


  PPQ
en härlig text:)
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou