Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till begravningen den 13 augusti, 2010.




Anders

Brunbränd och sportig.
Så minns jag dig...

 ---

Vi satt och spelade brädspel,
på café Anna Svea. Du vann.

Du putsade din tuffa gula bil,
vid Gröna udden. Den glänste.

Utanför vår port satt du i shorts,
och blekte håret. Med citron.

För att solbrännan skulle synas,
bar du alltid klocka. Envis.

Med dina åsikter var du ärlig,
du sa vad du tyckte. Alltid.

När någon mådde dåligt,
tröstade du. Killarna i gruppen.

Alla såg hur du älskade din Ingela,
hon är ledsen nu. Saknar dig.

Det går rykten om att du fuskade,
i frisbee-golf. Du ville inte förlora.

Hela våren kämpade du mot febern,
förlorade du? Eller vann?

 ---

Brunbränd och sportig.
Så minns jag dig...

 




Fri vers av Grubbelmia
Läst 533 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-21 13:42



Bookmark and Share


  LassO
så sorgligt, härligt berörande
2010-09-06

  Eaglemountains VIP
Berörande att läsa. Men med dessa rader i ljust minne bevarad.
2010-07-21

    ej medlem längre
Väldigt starkt. Vacker skildring av
en underbar person.
2010-07-21

  Anna*
Så fint och ömsint skrivet! Beklagar sorgen. Det är svårt att veta varför livet och döden ser ut som det gör. Du formulerar det bra!
2010-07-21

  Bibbi VIP
Helt underbar hyllning till en kär vän som också var innebandytränare till mina döttrar som de med glädje berättat om.

"förlorade du? Eller vann?"

Ibland tvingas man lägga ner viljan att förstå tills alla varför en dag fått sitt svar

då alla tårar torkats av.
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia