Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du smakar jag ..

Jag lutar mig tillbaks
och låter dig smaka
trots allt
så är ju du en person
som jag litar på

När jag öppnar mina ögon
så väger du 50 kilo extra
och jag
har ett blottat skelett
från
midjan
neråt !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-11-18 20:40



Bookmark and Share


  trasdocka
jag blev väldigt paff i slutet,
men jag gilla den verkligen. det var en fin inledning och slutet gjorde den hela så mkt intressantare. svårt för mig att tolka innebörden men den var verkligen unik ,b braaa
2005-11-18

  Charles
tycker om den här också.
du har en skön stil grabben.
2005-11-18

  Smultris
Hmmm... hur ska jag tolka denna... ;)

Gillar den...
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan