Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodets densitet

det var inte solen, men
det tjockare blodet
som drog mig hit

den starkare kraften
rämnade mina murar
den starkare längtan
gränslösheten i tanke
anarkin i själen tog
alltför mycket plats

flykten var av nöd

lagom

var inte mitt ord

blodets densitet

fick svetten att lacka
magen att knyta sig

av aterhallen styrka




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-23 10:40



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Låter som om du hamnat på en bra plats, om det är du som är berättarjaget förståss? ;)
2010-07-23

  Nanna X
mycket trovärdig bild, "blodets densitet". blod är inte bara tjockare än vatten, det har en fruktansvärd dragningskraft också.
2010-07-23

  Catharina Edin VIP
Låter som det är i Spanien man ska vara?
Jag är nog alldeles för lagom.
Rädd. Är kanske en synonym?
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP