.....olika, som årstiderna.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....olika, som årstiderna.




kärleken är

Kärleken är

ett stilla sommarregn

som svalkar ditt sinne

en varm kväll i juli

 

kärleken är

höstens vackra färger i alla

tänkbara nyanser

en dag i oktober

 

Kärleken är

vinterns frost

som biter sig fast

en morgon i januari

 

Kärleken är

en blommande vårbukett

 med förvirrande sköna dofter

en eftermiddag i maj

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-23 16:53



Bookmark and Share


  Epione VIP
Kärleken är också ett supergräl med taggiga tistlar och ormar.
:) Fina ljuva rader du skriver här.
Kärleken är verkligen vacker när den är sann.
Applåder
2010-07-25

  Ullagulla
ja kärleken är vacker i alla dess kläder....=)
2010-07-24

    leelee
Jag fick mycket vackra bilder i mitt sinne, när jag läste din dikt. Jättefin!
2010-07-24

    ej medlem längre
En vacker dikt... kärlekens träd har många slags blommor
2010-07-24

  ~Leonardo~
Dikten något ändrad
2010-07-23

  Elwania
"Um" ljuvlig att läsa denna text
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~