Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sangria och familjeliv

Pa stadens Rambla vid ett gatucafé
sitter poeten och dricker sangria

ser männskor passera, gar gatan upp
och gatan ner i grupper och familjer
släkten, mormor farfar alla barnen
de älskande som ännu inte ser
nagra bottnar i varandras ögon

passerar kärlekens stränga villkor

pa en scen pa strandpromenaden
sjunger en annan poet, trubadur

sina smäktande klarsynta sanger

dem han sjunger om gar upp
och ner för gatan, och hundar,
de har manga sma hundar

till tröst




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-24 00:28



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vilken fin ögonblicksbild; så levande och närvarande.
2010-07-24

  stenen/ Yv Ericsson
skulle vilja sitta där gärna:) tack för sinnesbilden. kram från stenen.
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP