Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgivne Egosof

 

Din musa i bädd
månljusbeklädd
likt vemodigt vilande jord


En sal obeträdd
i änglavingsbredd
ditt invända anletes ord


Ett nalkande sus
nygryningsljus
så vackert dig skåda så när


Ditt svämmande krus
barmhärtighetsrus
de objudna banden beskär


Men skriv hjärtat, skriv
För allt du är värd
du dikta den vackraste strof


Ty musan är skyldig
och dig en värld
Din tillgivne egosof




Fri vers av Ki
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-11-18 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki