Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni skulle se på då vi älskar varm natt sommarvinge i din hand

dalande
genom rymders oändlighet

visste vi medens
sanningar,

kval
era skämt,
som val av tidens röta,

ni skulle se på då vi älskar varm natt sommarvinge i din hand
moral för konsten du fördömt i dagens matta sken,

jag tog din fitta som en nål i disigt hav
en spröd nyans av evig kärlek,

hörde ropen eka
allihopa skola se mitt öde,

du log blott och visste sant vår brand av kärleksnätters eviga nyanser utan slut

ty

havet hade ruttnat





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-24 21:02



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Detta började så vackert men blev vulgärt, antar att det inte var din mening eller så var det så och jag var helt enkelt inte beredd. Underbar rubrik.
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth