Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk själv var ringarna över a saknas, sätt dit dem, jag kan inte skriva dem i Spanien


Rubrik

rubricera och kategorisera

rubricera för att kategorisera
förutbestämda valmöjligheter

jag satt en en rubrik pa
mitt själsliv; den lyder

ensamstaende själ

mina ord star ett och ett




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna gillar jag:) Ensamstående betyder inte ensam...men en själ betyder att det är en tänkande varelse med känslor...
Jättefin Ingela!
2010-07-26

  Catharina Edin VIP
En fin, reflekterande text!
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP