Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte skriva ringar över a:n, tänk dem där de verkar saknas!


Ska jag sälja mig själv till en cirkus (version II)


Ska jag sälja mig själv till en cirkus?
ska jag det, vad tycker du?

ska jag klä ut mig till en kyckling,
med fjädrar och allt?

skaffar jag mej rullstol, vill du
köra omkring mig i världen da?

eller en permobil, som jag kan aka i,
klädd i kycklingkläder och allt!

du far aka med om du törs!

kanske ska jag gömma mig i bergen
i ett stenhus utan vatten och el?

eller ska jag bara sitta här pa en stol
och titta ut genom mina gröna ögon

pa dom som passerar förbi och tala
för mig själv?

dom förstar ju ända inte vad jag säger
sa jag latsas vara osynlig

jag talar bara med hundar

människor är ett sadant obegripligt

mysterium




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 12:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hundar är bättre än människor..helt klart!
Men cirkus...njaaaaaeeee
2010-07-26

  Catharina Edin VIP
Att gömma sig i ett stenhus - det låter ganska skönt och svalt.
Visst är vi människor mysterier - det är också en ganska intressant utmaning att skriva sig till förståelse.
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP