Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk er själva ringar över a:na där de verkar saknas; jag kan inte skriva dem i Spanien!


Resan till Cadaquès

Det var blatt och vitt
som anstar konsten

jag var svett och grönögd
medtagen av bilfärden

hade jag rest med häst och vagn
eller pa asnerygg hade det varit

annorlunda

men sekelskiftet var förbi
romantiken ersatt

av affärsverksamhet

havet var troligen

detsamma




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-27 22:26



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Havet har sett oss alla födas, och nästan alla dö!
2010-07-28

    hd
ja inte sant - angående havet.
turligt att det anstår konsten, ändå!
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP