Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyr

Jag ber dig bara vara hos mig nu
Höstens löv faller som en döende duva..
Och jag vet för mig finns bara du,
och sommarens sista kyss.


Så bär mig in i den gåtfulla vinden..
Som viskar som en helig i gryningens timmar.
Låt mig andas in dina lungors kyssar
Mitt tåg skall snart resa
Och jag vill bara vila i din famn.


Jag hoppas på dig att du kan vara
Som en fyr i natten för mig
Jag bara flyr och flyr
Och min rastlösa själ vill
Finna vila i dig.




Fri vers av Trazan
Läst 262 gånger
Publicerad 2010-07-28 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan