Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milstolpe


Jag öppnar historiens blad
läser svart
smakar på din hy
lägger till blad
skriver vitt




Fri vers av Dilsewat
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-28 16:00



Bookmark and Share


  * MARY *
fint...;))
2011-01-20

  Malinosa
Vackert och humoristiskt på samma gång.
2010-08-10

  HQ
Förälskat mig i dessa ord.
Tar dem med mig och begrundar dem.
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars