Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hymn till småföretagaren.


Oskuldsfull i page

Klippte mitt hår i en oskuldsfull page;
la av med sprutorna och knarket, horeriet.
Men vandrandes mot arbetsförmedlingen
saknar jag mitt ganska bohemiska törnrosaknullrufs
och mina bohemiska vanor,
horeriet är väl också en arbetslinje,
du Alliansman med telefonförsäljningsföretaget;
håll med om att mitt entreprenörskap
är oskuldsfullare än ditt.




Fri vers av anthemos
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anthemos
anthemos