Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omogen

På vår våta grusgång,
uppblandad med äppelkart
stod han för två år sedan.
Jag minns just frukten;
brådmogen och hafsigt ihopkrattad.

Han fann godare äpplen att slicka.




Fri vers (Fri form) av anthemos
Läst 525 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-12 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anthemos
anthemos