Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekar sin egen själ

Den som förnekar sin egen själ
alltför länge förtvinar, utarmas
och dör sakta i sina egna armar

med denna upptäckt
sluter jag mina ögon

nár svetten rinner ner för
mina osmekta panna

stilla saktar jag ner
rotiationen runt egen axel
och ställer ner fötterna pa
det svala marmorgolvet

upphör för ett ögonblick att andas

drar sa ett andetag, i förvissning

inhalera angorna ur svavelkällan
värme fältet sagor och dimmor
som blandats till drömmar av varm is

sluter mina ögon
för denna afton








Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 23:42



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Härligt. Insiktsfullt.
2010-07-29

  stenen/ Yv Ericsson
ett så underbart sätt att somna. kändes som att dö. fantastiskt skrivet. jag förstår inspirationen flödar!
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP