Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina hatfulla ögon

Du är snygg i mina hatfulla ögon
när du brinner
skrattar jag

Att leka med elden
eller döda glöden
det är frågan

Du
är natt
utan
dag





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 217 gånger
Publicerad 2005-11-19 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan