Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration av Salvador Dalís tavla "Dream Caused By The Flight Of A Bee Around A Pomegranate"


Fiskar moln


Som om jag stod på ett berg och fiskade
kastade jag ut en krok
som hakade sig fast i ett moln
som jag drog in i sovrummet
istället för att släcka lampan.




Fri vers av Dilsewat
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-29 16:43



Bookmark and Share


  * MARY *
Fiiint !
2010-08-23

  * MARY *
Fiiint !
2010-08-23

  Malinosa
Jag gillar det surrealistiska i denna text. Fint!
2010-08-10

  Nina V A
fast den här är skön och bringar ett brett leende, det är bra. Fiska moln... jag tror det vore en alldeles tokbra aktivitet för min semester
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Dilsewat
Dilsewat

Mina favoriter
Star Wars