Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingardar och annat liv

Vingardar vandrar förbi fönstret
som en hägring av längtansvillor

vägen ledde till gömda skatter
av sinnens förförelse

olivlundar i bergen

cikadors filaden stannar jag
lyssnar till dallrande luften

finns inget vatten eller svalka

men sanger som svallande vin

vägkanter av vallmo med
doft av pinjor och annat liv

stannade jag här om natten






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-29 22:51



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En sådan skön stämning här råder -
2010-07-30

  stenen/ Yv Ericsson
känns som man är där:) tack! jag vill vara där med dig. och lyssna på sången.
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP