Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk ringar över a:n där de saknas; kan inte skriva dem i Spanien


Pa söndagarna hela familjen

Pa söndagarna
är hela familjen

tillsammans

självklart

en utflykt

till stranden eller bergen
kvinnor barn ungdomar män
unga gamla
alla sina givna roller

den härskande modern
lagar paella pa en utegill

ingen förvirring rader

kyrkan är för kvinnorna
de söker förklaringar
eller regler

kanske bara nagon att

tillbe

för trygghetens bevarande




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-30 12:08



Bookmark and Share


  aol
gillas, skarpsinnig skrift
2010-08-02

  Catharina Edin VIP
Härlig text! Med ditt skarpsinne som krydda.
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP