Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppför backen, och nedför

Vandrarna uteblev
cyklisterna med sin
snabbhet och kraft

tog över fältet

upp för backen, och nedför
följer jag dem i bilen

önskar jag att benen bure mig
att vandra över berg och ner i
djupa dalar i oberäkneliga tider,
främmande var ny krök pa stigen

nya hemligheter

da hade jag tid och ro

att tacka för livet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-30 22:27



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
det värsta med döden är det man aldrig fick se tycker jag. usch vilken dum stenkommentar..jag vill gå med dig och catharina:)
men jag åker gärna med i bilen...lat..
2010-07-31

  Gawain VIP
Minner mig till styvare dagar då vidderna lockade mer än de avskräckte. Inte för att de egentligen avskräcker nu heller, men åldern, ringa som den är, bjuder så mycket mer förnuft nu än då...

Vet inte. Det känns ungt att läsa på nåt vis. Fint, ystert..
2010-07-31

  Catharina Edin VIP
Vet du, jag skulle gärna slå följe med dig på den vandringen, du får det att låta så lockande.
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP